Doček ljeta u Visokom


Vijesti iz Bosanske doline piramida – najaktivnije arheološke lokacije u svijetu


DOČEK LJETA U VISOKOM

 

FESTIVAL ZA POČETAK LJETA U PARKU 'RAVNE 2': Dolazi nam Festival i Sajam povodom dočeka ljeta u prelijepom 'Arheološko-turističkom parku Ravne 2' u Visokom. Kombinacija roka, duhovne muzike i kultnih ex-YU pjesama, komedije i legendi s naših prostora, u oazi spokoja i harmonije s prirodom. Za svakoga ponešto:

- četvrtak 20. juni 2019. Amir Karahasanović i grupa 'Sarr-E-Roma', još bolji dernek nego lani

- petak 21. juni Goran Karan i grupa 'Vagabundo', ljubavne balade koji dopiru do srca i starih i mladih

- subota 22. juni Branko Đurić Đuro i Bombaj Štampa, ubaciće vas u ritam plesa

- nedjelja 23. juni: urnebesna stand-up komedija 'Đurologija' i u nastavku koncert 'Potchko and New Prmitives' s najboljim pjesmama s kraja XX stoljeća

Koncerti su u večernjim satima, a u popodnevnim izvođači iz Slovenije (meditacije i gongovi), Njemačke i BiH. Posjete tunelima Ravne i dodir s energijom piramida, razveseliće vam dušu i srce. Park 'Ravne 2' vraća osjećaj slobode i radosti. Ulaz: BESPLATAN !

TUNELI RAVNE: SVJEDOČANSTVO O ASTMI I GLAVOBOLJAMA: Dženana Longora iz Visokog je 30 godina patila od astme i 20 godina od strašnih glavobolja. Glavobolje su je mučile svakodnevno i dan bez bolova je bio jako rijedak. Prošla je sve moguće pretrage: CT, magnetne rezonanse….dijagnozu je znala – migrena, ali lijek nikada nije pronašla. Pila je po osam najjačih tableta protiv bolova na dnevnoj osnovi, ali olakšanja nije imala. Prvi put je u tunele Ravne došla 21. oktobra 2018. godine, na nagovor supruga. Nakon pola sata boravka u tunelima, preporodila se.

- Imala sam osjećaj da nemam pluća, da nemam tijela nikako, a ustvari sam prvi put u zadnjih 30 godina bila bez ikakvih bolova. Po izlasku is tunela savladale su me emocije. Plakala sam od sreće – ispričala nam je Dženana. U tunele sada dolazi redovno da bi, objasnila je, prikupila pozitivne energije.

- Poslije tog oktobra ja sam druga žena. Nikada me više nije glava zaboljela. Preporučujem svima da dođu, bez obzira kakav problem imaju. Dođite i pokušajte. Meni je pomoglo – zaključila je Dzenana.

Njeno svjedočanstvo pogledajte u nastavku >>>

Napomena: Fondacija se ne bavi liječenjem niti daje zdravstvene garancije: http://piramidasunca.ba/bs/ljekovitost-tunela.htmlS DR. SEMIROM OSMANAGIĆEM NA PUTOVANJA U VISOKO, EGIPAT I JUŽNU AFRIKU: Ako želite saznati istinu o drevnim civilizacijama, i njihovim naučnim, energetskim, duhovnim i ljekovitim znanjima, pridružite se unikatnim putovanjima na kojima je domaćin dr. Semir Osmanagić.

- 16.-23. septembar 2019.: Posjeta bosanskim piramidama povodom dolaska jeseni, piramide i tuneli u Visokom, plus sajam organskih proizvoda i joga festival

- 9.-20. decembar 2019.: Drevni Egipat, svi glavni hramovi i 25 piramida

- 31. januar – 12. februar 2020.: Mistično putovanje u Južnu Afriku, Swaziland i Zimbabwe, domaćini legendarni Michael Tellinger i dr. Semir Osmanagić

Nakon ovih putovanja, vaš pogled na prošlost ali i vlastitu budućnost, više neće biti isti.
Prijave: http://piramidasunca.ba/bs/turisticke-ponude.html


Službena stranica Fondacije: www.piramidasunca.ba
Službena Facebook stranica Fondacije: www.facebook.com/Pyramid.of.the.Sun.Official/
Službeni YouTube kanal Fondacije: www.youtube.com/BosnianPyramidsTV
Službena web stranica osnivača Fondacije dr. Semira Osmanagića: www.semirosmanagic.com
Semir Osmanagić Twiter nalog: https://twitter.com/DrSamBPyramids

Arheološke lokacije u Bosanskoj dolini piramida, uključujući tunele Ravne, su otvorene svih 365 dana godišnje. Organizirane grupe mogu se najaviti na: incoming@piramidasunca.ba. Brojna su svjedočanstva o ljekovitim svojstvima boravka u tunelima Ravne, ali Fondacija ne daje nikakve zdravstvene garancije (http://piramidasunca.ba/bs/ljekovitost-tunela.html).Ukoliko ne želite da primate ove informacije u budućnosti, odjavite se .