Poruka Dr. Semira Osmanagića za 2019: Spasimo planet, spasimo čovječanstvo


Vijesti iz Bosanske doline piramida – najaktivnije arheološke lokacije u svijetu


PORUKA DR. SEMIRA OSMANAGIĆA ZA 2019: SPASIMO PLANET, SPASIMO ČOVJEČANSTVO

 

Naša civilizacija je nanijela jako puno štete Planeti posljednjih nekoliko stoljeća. Situacija postaje gora svakim danom. Naše prljave industrije, nekontrolirana tehnologija, vojne aktivnosti, hemijsko, biološko i nuklearno oružje, opasnost od vještačke inteligencije koja generira još napredniju vještačku inteligenciju, obrazovni sistem i mediji kroz koje elite kontroliraju i manipuliraju ostatkom čovječanstva, življenje u strahu – toliko izazova za običnog čovjeka.

Ako ne napravimo ogroman skok u razvoju svijesti, Majka Planeta će se otresti nas, ili ćemo se jednostavno sami uništiti.

Moramo učiti iz prošlosti, promjeniti koncept energije u novi, energiju koja je čista, obnovljiva i besplatna kao što je to energija piramida. Znanje pripada svima nama, ne samo elitama koje imaju monopol. Ljudi zaslužuju da imaju ispunjen, radostan i sretan život, da vole i budu voljeni.

Promjena kreće od nas. Zatim utičemo na našu okolinu. Razvijamo svoje duhovne i fizičke sposobnosti, tako da su u balansu.

Nakon toga, možemo živjeti u harmoniji s Planetom.

***

Program predavanja dr. Osmanagića u 2018./2019. godini: http://piramidasunca.ba/bs/predavanja-i-intervjui.html


Službena stranica Fondacije: www.piramidasunca.ba
Službena Facebook stranica Fondacije: www.facebook.com/Pyramid.of.the.Sun.Official/
Službeni YouTube kanal Fondacije: www.youtube.com/BosnianPyramidsTV
Službena web stranica osnivača Fondacije dr. Semira Osmanagića: www.semirosmanagic.com
Semir Osmanagić Twiter nalog: https://twitter.com/DrSamBPyramids

Arheološke lokacije u Bosanskoj dolini piramida, uključujući tunele Ravne, su otvorene svih 365 dana godišnje. Organizirane grupe mogu se najaviti na: incoming@piramidasunca.ba. Brojna su svjedočanstva o ljekovitim svojstvima boravka u tunelima Ravne, ali Fondacija ne daje nikakve zdravstvene garancije (http://piramidasunca.ba/bs/ljekovitost-tunela.html).Ukoliko ne želite da primate ove informacije u budućnosti, odjavite se .